Salat med fennikel, appelsin og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med fennikel, appelsin og bacon

  • 20 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 5 appelsiner
  • 250 g fennikelknold
  • 300 g bacon i skiver
  • 200 g icebergsalat
  • Salt
  • 5 spsk. olivenolie
  • Friskkværnet peber
  • Persille
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Pil appelsinerne, del dem i både og fjern hinderne.

Rens og skyl fennikel, og skær den i tynde skiver, som lægges i koldt vand i ca. 2 timer.

Steg baconskiverne og lad dem køle af ved stuetemperatur.

Rens og skyl salaten og skær den i grove strimler.

SALAT: 
Læg salaten i bunden af glassene.

Bland appelsiner og godt afdryppet fennikel i en skål.

Krydr med lidt salt, olie, peber og hakket persille.

Anret salaten i lag i glassene skiftevis med de stegte baconskiver.