Salat med fennikel, appelsin og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med fennikel, appelsin og bacon

  • 20 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 5 appelsiner
  • 250 g fennikelknold
  • 300 g bacon i skiver
  • 200 g icebergsalat
  • Salt
  • 5 spsk. olivenolie
  • Friskkværnet peber
  • Persille
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Pil appelsinerne, del dem i både og fjern hinderne.

Rens og skyl fennikel, og skær den i tynde skiver, som lægges i koldt vand i ca. 2 timer.

Steg baconskiverne og lad dem køle af ved stuetemperatur.

Rens og skyl salaten og skær den i grove strimler.

SALAT: 
Læg salaten i bunden af glassene.

Bland appelsiner og godt afdryppet fennikel i en skål.

Krydr med lidt salt, olie, peber og hakket persille.

Anret salaten i lag i glassene skiftevis med de stegte baconskiver.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Grillede grønne asparges med bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Produkter