Piadina - italiensk wrap med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Piadina - italiensk wrap med bacon

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 40 g rød peberfrugt
  • 70 g bacon i skiver
  • 1 piadina (italiensk pandekage)
  • 10 g brøndkarse
  • 60 g stracchino ost
  • 10 g icebergsalat
Print opskrift

Hvis frokosten eller aftensmaden skal gå hurtigt, er Piadina wraps et oplagt valg. De sprøde og lækre wraps serveres med salat og fyld af stegt peberfrugt, ost og bacon. 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Steg baconskiverne på en pande.

Skær peberfrugt i strimler, og rist dem på en pande ved høj varme.


WRAP: 
Rist piadinaen på en grillpande og del den i to.

Læg brøndkarse, stracchino ost, baconskiver og fint strimlet peberfrugt ovenpå piadinaen.

Rul de to stykker piadina sammen som et kræmmerhus og anret dem på en tallerken med lidt salat og peberfrugt.