Baconsvøbt halloumi
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Bacon i skiver
- 250 g halloumi
- 1 spsk. flydende honning
- 70 g rucola
- 8-10 stk. cherrytomater i både
Sådan tilbereder du retten
- Start med at tænde ovnen på 225 grader.
- Imens ovnen varmes op, skær da halloumien i stave. Rul dernæst hver stav ind i en skive bacon.
- Placer dine bacon-svøbte halloumistave øverst i ovnen og tilbered dem i ca. 10 min. Indtil de får en flot farve.
- Tag dem ud af ovnen, hæld honningen over og server med rucola og cherrytomater som tilbehør.
Tips
Hvis du mangler inspiration til tapas bordet kan du for eksempel prøve opskriften på tapasmarmelade med bacon og æble. Tapasmarmelade med æble og bacon (tulip.dk) . Du kan også svøbe dadler, æbler og pastinakker i bacon og bage dem ved 200 grader i ovnen i 10-15 minutter. Husk at pastinakker og rodfrugter skal tilberedes i længere tid end dadler og æbler (gerne 10 minutter ekstra), og start dermed med disse først.