
Kyllingesalatmed bacon og champignoner
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
DRESSING- 150 g mayonnaise
- 0,5 tsk. sukker
- Salt
- Friskkværnet peber
- 0,5 tsk. karrypulver
- 200 g kyllingefilet
- 4 friske champignoner
- 1 spsk. grønne ærter (evt. frosne)
- 1 skive ananas (evt. fra dåse)
- 80 g bacon i skiver
- Olie
- 8 skiver brød
- Køkkenrulle
Sådan tilbereder du retten
DRESSING:
Rør dressingen af mayonnaise, sukker, salt, friskkværnet peber og karry i en skål.
Dæk med stanniol og sæt dressingen i køleskabet til den skal bruges.
KYLLING:
Kog kyllingefilet i saltet vand.
Afkøl kyllingekødet og skær det i mindre tern.
GRØNTSAGER & FRUGT:
Rens og skær champignoner i tynde skiver.
Optø eventuelt frosne ærter og afdryp dem.
Afdryp ananas i en sigte og skær den i mindre stykker.
BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.
KYLLINGESALAT:
Tag dressingen ud af køleskabet.
Vend stykker af champignoner, ananas, bacon og ærter med dressing.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
SERVERING:
Anret kylling-baconsalaten på brødskiver og pynt med sprødstegt bacon.