Kyllingesalatmed bacon og champignoner
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 150 g Tulip Bacon i skiver
- 4 stk. kyllingebryst u/skind
- 4 skiver friskbagt rugbrød
- 250 g blandede svampe (fx champignon)
- 80 g kapers
- 2 æbler
- 2 spsk. karse
- 1 dl creme fraiche, 38%
- 2 dl mayonnaise
- 3 spsk. kaperslage
- 2 spsk. akaciehonning
- Salt og friskkværnet peber
- Evt. bladsalat
Sådan tilbereder du retten
- Kog kyllingebrysterne ved svag varme ca. 20 min. og lad dem trække 10 min. i kogelagen.
- Steg baconskiverne sprøde i ovn, lagt side om side på bagepapir, i 10 min. ved 200°C.
- Bræk/skær svampene i mindre stykker og steg dem ved høj varme i olie i 6-7 min.
- Skær æblerne i tern og hak karsen groft.
- Rør creme fraichen med mayonnaise, kaperslage og honning og smag til med salt og peber.
- Skær kyllingebrysterne i grove stykker og vend dem med svampe, kapers, æbler, karse og dressing.
- Smag til med salt og peber.
- Server kyllingesalaten på rugbrød og med den sprøde bacon på toppen.