
Æggemuffins med bacon
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g bacon i skiver
- 6 skiver mørkt rugbrød
- 4 æg
- 80 g cheddar
- Bage-/stegemargarine
- Purløg
Sådan tilbereder du retten
MUFFINS:
Steg baconskiverne på en pande i fedtstof til de er let gyldne på begge sider men stadig bløde. De må endelig ikke blive sprøde.
Rist rugbrødet på en brødrister og stik runde skiver ud, der passer i størrelsen med bunden af din muffin-bradepande eller små cocotter.
Smør bradepanden eller cocotterne grundigt med fedtstof. Læg ristet rugbrød i bunden og fór siderne med to skiver bacon pr. form.
Rør æg og ost sammen og fordel blandingen i de baconforede forme. Bag dem i en 200° forvarmet ovn (varmluft 185 °C) i 12-15 minutter.
SERVERING:
Tag dem ud af formene og server med masser af hakket purløg på toppen.