Æggemuffins med bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Æggemuffins med bacon

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 6 skiver mørkt rugbrød
  • 4 æg
  • 80 g cheddar
  • Bage-/stegemargarine
  • Purløg
Print opskrift

Lækre "bacon og æg muffins" med rugbrød, sprøde baconskiver og revet ost. Perfekte til brunch, frokostbordet eller som mættende snack. 


Sådan tilbereder du retten

MUFFINS: 
Steg baconskiverne på en pande i fedtstof til de er let gyldne på begge sider men stadig bløde. De må endelig ikke blive sprøde.

Rist rugbrødet på en brødrister og stik runde skiver ud, der passer i størrelsen med bunden af din muffin-bradepande eller små cocotter.

Smør bradepanden eller cocotterne grundigt med fedtstof. Læg ristet rugbrød i bunden og fór siderne med to skiver bacon pr. form. 

Rør æg og ost sammen og fordel blandingen i de baconforede forme. Bag dem i en 200° forvarmet ovn (varmluft 185 °C) i 12-15 minutter. 

SERVERING: 
Tag dem ud af formene og server med masser af hakket purløg på toppen.