
Kyllingedellermed baconknas
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 140 g bacon i tern
- 400 g hakket kyllingekød
- Salt
- Friskkværnet peber
- 0,5 dl rasp
- 1 dl mælk
- 1 æg
- 0,5 løg
- 1 bundt purløg
- 1 spsk. kapers
- 2 spsk. rapsolie
- 160 g fuldkornsrugbrød
- 0,5 salat
- 1 dl creme fraiche
- 1 fed hvidløg
Sådan tilbereder du retten
BACON:
Kom baconternene på en tør pande og rist dem til de er gyldne og sprøde. Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
KYLLINGEDELLER:
Rør kyllingekødet sejt med salt og peber.
Bland rasp og mælk sammen og lad raspen suge mælken til sig.
Kom blandingen i farsen sammen med æg og revet løg og rør farsen blød og ensartet. Tilsæt purløg, kapers og de sprøde bacontern.
Steg dellerne gyldne i fedtstof på en pande og servér med groft rugbrød, salat og cremefraiche smagt til med hvidløg, salt og peber.