Kyllingedeller med baconknas fra Tulip

Kyllingedellermed baconknas

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingedellermed baconknas

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 140 g bacon i tern
  • 400 g hakket kyllingekød
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 0,5 dl rasp
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 0,5 løg
  • 1 bundt purløg
  • 1 spsk. kapers
  • 2 spsk. rapsolie
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 0,5 salat
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 fed hvidløg
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Kom baconternene på en tør pande og rist dem til de er gyldne og sprøde. Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.


KYLLINGEDELLER:
Rør kyllingekødet sejt med salt og peber.

Bland rasp og mælk sammen og lad raspen suge mælken til sig.

Kom blandingen i farsen sammen med æg og revet løg og rør farsen blød og ensartet. Tilsæt purløg, kapers og de sprøde bacontern.

Steg dellerne gyldne i fedtstof på en pande og servér med groft rugbrød, salat og cremefraiche smagt til med hvidløg, salt og peber.

Produkter