Ristet rugbrød med stenbiderrogn og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Ristet rugbrød med stenbiderrogn og bacon

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 6 skiver mørkt rugbrød
  • 150 g stenbiderrogn (kaviar)
CREMEFRAICHE-FYLD
  • 1 dl creme fraiche
  • Citronskal (økologisk)
  • 1 rødløg
Print opskrift

Rugbrød smager bare så meget bedre, når det bliver ristet sprødt i baconfedt. Og når det så serveres med stenbiderrogn vendt i cremefraiche citronskal, finthakket rødløg og sprød bacon, er der ikke et øje tørt.


Sådan tilbereder du retten

BACONRISTET RUGBRØD:
Steg baconternene på en pande til de er gyldne og sprøde. Læg de stegte bacontern på fedtsugende papir, men behold fedtstoffet på panden. 

Stik rugbrødet ud i runde skiver med en udstikker eller et glas. 

Rist rugbrødet på panden i baconfedtet til det er sprødt og læg det på fedtsugende papir. 

CREMEFRAICHE-FYLD: 
Rør cremefraiche sammen med citronskal og hakket rødløg og smag til med salt og peber.

Vend stenbiderrognen og de ristede bacontern i, og anret på det ristede rugbrød eller i en skål med de ristede rugbrødsskiver omkring.

Pynt med ærtespirer og sprødt bacon på toppen.