
Ristet rugbrød med stenbiderrogn og bacon
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 150 g bacon i tern
- 6 skiver mørkt rugbrød
- 150 g stenbiderrogn (kaviar)
- 1 dl creme fraiche
- Citronskal (økologisk)
- 1 rødløg
Sådan tilbereder du retten
BACONRISTET RUGBRØD:
Steg baconternene på en pande til de er gyldne og sprøde. Læg de stegte bacontern på fedtsugende papir, men behold fedtstoffet på panden.
Stik rugbrødet ud i runde skiver med en udstikker eller et glas.
Rist rugbrødet på panden i baconfedtet til det er sprødt og læg det på fedtsugende papir.
CREMEFRAICHE-FYLD:
Rør cremefraiche sammen med citronskal og hakket rødløg og smag til med salt og peber.
Vend stenbiderrognen og de ristede bacontern i, og anret på det ristede rugbrød eller i en skål med de ristede rugbrødsskiver omkring.
Pynt med ærtespirer og sprødt bacon på toppen.