
Pizza med oksekød og bacon
- 4 personer
Ingredienser
Fyld- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 400 g hakket oksekød
- 200 g hakkede tomater med basilikum
- 150 g revet ost
- 1 lille dåse majs
- En håndfuld cherrytomater
- Oregano
- 1 rødløg
- 6 dl hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 2½ dl vand
- 2 spsk. olivenolie
Sådan tilbereder du retten
- Start med at tænde ovnen på 250 grader.
- Bland dernæst melet, bagepulveret og saltet i en skål. Tilsæt efterfølgende vand og olivenolie og arbejd massen hurtigt sammen til en jævn dej.
- Rul dernæst dejen ud på en let melet overflade og læg den på en bageplade med bagepapir der måler ca. 30 × 40 cm.
- Steg imens oksekødet i en stegepande og smag til med lidt salt, peber og oregano.
- Fordel dernæst tomatsaucen på pizzabunden og drys med oksekødet. Fordel ligeledes ost og top med majs, stykker af cherrytomat, bacon og rødløg.
- Bag pizzaen midt i ovnen i cirka 15 minutter til pizzaen har fået en flot farve.