
Pizzasnegle med squash
- 2 t. 0 min.
Ingredienser
12-14 stk.- 10 skiver Tulip Pålækker Hamburgerryg
- 1 portion pizzadej (se opskrift)
- 140 g tomatkoncentrat
- 100 g revet squash
- Salt og kværnet peber
- 2 spsk. tørret oregano
- 150 g revet cheddar og mozzarella
- 2 skiver rugbrød smurt med pikant ost, 2 skiver Tulip Pålækker Hamburgerryg til en klemme.
- Tørret frugt, dadel, abrikos, rosiner
Sådan tilbereder du retten
- Forbered dejen (bland 1/3 del fuldkornsmel i dejen for at få en grovere udgave).
- Riv squash groft på rivejern.
- Vend den hævede dej ud på et meldrysset bord, rulles ud til et rektangel på ½ cm tykkelse.
- Smør tomatpure på dejen, fordel revet squash, salt og peber. Kom skiver af Tulip Pålækker Hamburgerryg på sammen med en blanding af revet cheddar og mozzarella – fyldet skal ikke helt ud til kanten.
- Dejen rulles til en lang rulle. Skær med en franskbrødskniv snegle ud i ca. 3 cm tykkelse, kom dem på bagepapir på en bageplade.
- Lad pizzasneglene efterhæve i 30 min.
- Bag dem ved 200°C varmluft i 10-13 min og lad dem så afkøle på rist. Frys de snegle, du ikke bruger.
- Velbekomme!
Tips
Tilbehør til pizzasnegle med squash
Selvom der allerede er ’’gemt’’ grøntsager i de lækre pizzasnegle, kan du sagtens skære noget lækkert gnavegrønt ud og putte i madpakken sammen med. Forbered dem eventuelt i god tid, så du sparer tid i hverdagen. Ved at opbevare grøntsagerne i vand, holder de sig lære og friske, indtil de skal med i madpakken.
Se alle vores madpakkeopskrifter
Flere gode madpakkeidéer
En lækker rugbrødsmad er et hit hos mange, men variation er nødvendigt i de madpakker, du sender med de små om morgenen – ellers kommer de bare hjem med fyldte madkasser. Prøv eksempelvis at overraske med frøsnappere med pikantost og kylling.