Grøntsagsfrikadeller med gulerodspasta hertil majs og krydret sauce
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 ps. Tulip Frikadeller med Grønt
- 2 pakker pasta
- 25 g smør
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 0,5 tsk. spidskommen
- 5 gulerødder
- 6 dl grøntsagsbouillon
- 1 tsk. salt
- 0,5 tsk. sort peber
- 2 spsk. olivenolie
- 300 g babymajs
- 1 rød peberfrugt
- 4 forårsløg
- 2 spsk. sød chili-sauce
- 0,5 spsk. brøndkarse
Sådan tilbereder du retten
KRYDRET SAUCE:
Varm en gryde op med smør til det bruser. Sauter løg, hvidløg og spidskommen i 3 min. uden at det bruner.
Kom gulerodsskiver og grøntsagsbouillon ved og lad det koge ved medium varme i 30 min.
Blend saucen i blender eller med stavblender. Smag til med salt og friskkværnet peber.
GRØNTSAGSFRIKADELLER:
Varm grøntsagsfrikadeller efter forskriften. Varm en pande op til den er meget varm.
Kom lidt oliven olie ved, kom drænet majskerner på panden og rist ved høj varme i 2 min.
Tilsæt forårsløg i skiver og peberfrugt tern. Smag til med salt og sød chili sauce.