
Julesmørrebrødmed Minifrikadeller og sprød rødkål
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 0,25 mørkt rugbrød
- 150 g rødkål
- 0,5 granatæble
- 6 friske dadler
- 2 spsk. tranebær
- 3 spsk. appelsinjuice
- 400 g Tulip Minifrikadeller
Sådan tilbereder du retten
SPRØD KÅL:
Snit rødkålen meget fint evt. på et mandolinjern, kom det i en skål og i køleskabet så bliver det sprødt.
Skyl grønkål og riv det af stokken i mindre stykker. Slynges tør i salat slynge.
Kom grønkål i en skål med olivenolie og salt og bland det godt.
Fordel kålen på et stykke bagepapir, pas på de ikke ligger ovenpå hinanden.
Kom bageplade med grønkål i forvarmet ovn ved 125 °C og tørrer i ovn i ca. 15-20 min.
Kålen skal være sprød. Afkøles i et par minutter inden anretning.
Bland granatæblekerner med dadler og tranebær og appelsinsaft.
Vend det sammen med det sprøde rødkål lige inden anretning.
JULESMØRREBRØD:
Lun de optøede minifrikadeller på en pande i lidt smør i ca. 5 min.
Anret rugbrød med rødkålssalat, lune frikadeller og pynt med grønne sprøde grønkålsschips.
Fordel resten af rødkålssalaten på tallerkenerne.