Julesmørrebrødmed Minifrikadeller og sprød rødkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Julesmørrebrødmed Minifrikadeller og sprød rødkål

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 0,25 mørkt rugbrød
  • 150 g rødkål
  • 0,5 granatæble
  • 6 friske dadler
  • 2 spsk. tranebær
  • 3 spsk. appelsinjuice
  • 400 g Tulip Minifrikadeller
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

SPRØD KÅL: 
Snit rødkålen meget fint evt. på et mandolinjern, kom det i en skål og i køleskabet så bliver det sprødt.

Skyl grønkål og riv det af stokken i mindre stykker. Slynges tør i salat slynge.

Kom grønkål i en skål med olivenolie og salt og bland det godt.

Fordel kålen på et stykke bagepapir, pas på de ikke ligger ovenpå hinanden.

Kom bageplade med grønkål i forvarmet ovn ved 125 °C og tørrer i ovn i ca. 15-20 min.

Kålen skal være sprød. Afkøles i et par minutter inden anretning.

Bland granatæblekerner med dadler og tranebær og appelsinsaft.

Vend det sammen med det sprøde rødkål lige inden anretning.

JULESMØRREBRØD: 
Lun de optøede minifrikadeller på en pande i lidt smør i ca. 5 min.

Anret rugbrød med rødkålssalat, lune frikadeller og pynt med grønne sprøde grønkålsschips.

Fordel resten af rødkålssalaten på tallerkenerne.