Minifrikadeller med kartofler i persilleolieog rødbedesalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Minifrikadeller med kartofler i persilleolieog rødbedesalat

  • 50 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 400 g små kartofler med skræl
  • 400 g Tulip Minifrikadeller
RØDBEDESALAT
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. sød sennep
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 1 rødbede
  • 0,25 bundt kørvel
PERSILLEOLIE
  • 0,5 bundt persille
  • 25 g mandler
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 spsk. salt
  • 2 knivspids sort peber
  • 1,5 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Varm Minifrikadellerne som anvist på posen.

RØDBEDESALAT: 
Bland rapsolie, sød sennep, presset hvidløg og sesamfrø og vend revet rødbede i blandingen. Pynt med kørvel.

KARTOFLER I PERSILLEOLIE: 
Blend persille, mandler, hvidløg, æbleeddike, salt og kværnet peber sammen.

Tilsæt olivenolie i en tynd stråle og smag til.


Vend persilleolien i de nye kogte kartofler lige inden servering sammen med frikadellerne og rødbedesalat.