Grøntsagsfrikadeller på spyd med gule ris

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grøntsagsfrikadeller på spyd med gule ris

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 ps. Tulip FRILANDSGRIS® Grøntsagsfrikadeller
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 agurk
  • 10 cherrytomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 3 dl parboiled ris
  • 1 dl vilde ris
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. mango chutney
  • 12 træspyd
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Varm olie op i en gryde. Sauter løg, og gurkemeje i 3 min. ved svag varme.

Kom ris, grøntsagsbouillon og salt ved og lad det koge under låg efter forskriften på risene.

Varm grøntsagsfrikadeller efter anvisning. Snit og skær grønt ud til spyd.

Lav 3 spyd til hver person med grøntsagsfrikadeller og forskellig grønt.

Anret med de flotte gule ris og mango chutney.