Middagsfrikadeller med dampet spidskålmed urteolie og grillede naanbrød

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Middagsfrikadeller med dampet spidskålmed urteolie og grillede naanbrød

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Middagsfrikadeller
  • 25 g smør
  • 1 spidskål
  • 2 l vand
  • 1 dl olivenolie
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 4 indiske naanbrød
  • 0,5 tsk. salt
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Steg frikadellerne ca. 6 min. på hver side ved middelvarme på en pande med smeltet smør.
Skær spidskålen i kvarte på langs, og kog dem 4 min. i letsaltet vand. Læg spidskålsstykkerne på et viskestykke, og dræn dem for vand.
Blend olivenolien med friske krydderurter.
Lun naanbrødene.
Servér de lune middagsfrikadeller, naanbrød og de kogte spidskålsstykker sammen med urteolien. 


Tips

Den friske basilikum kan udskiftes med andre friske krydderurter.