
Middagsfrikadeller med dampet spidskålmed urteolie og grillede naanbrød
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g Tulip Middagsfrikadeller
- 25 g smør
- 1 spidskål
- 2 l vand
- 1 dl olivenolie
- 1 bundt frisk basilikum
- 4 indiske naanbrød
- 0,5 tsk. salt
Sådan tilbereder du retten
Steg frikadellerne ca. 6 min. på hver side ved middelvarme på en pande med smeltet smør.
Skær spidskålen i kvarte på langs, og kog dem 4 min. i letsaltet vand. Læg spidskålsstykkerne på et viskestykke, og dræn dem for vand.
Blend olivenolien med friske krydderurter.
Lun naanbrødene.
Servér de lune middagsfrikadeller, naanbrød og de kogte spidskålsstykker sammen med urteolien.
Tips
Den friske basilikum kan udskiftes med andre friske krydderurter.