Minifrikadellermed bagte rødbeder og søde kartofler
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g rødbeder
- 400 g søde kartofler
- 400 g Tulip Minifrikadeller
- 6 kardemommekapsler
- 1 tsk. salt
- 0,5 tsk. tørret chilipeber
- 2 spsk. olivenolie
- 0,5 dl appelsinjuice
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Skræl og skær rødbeder i mindre stykker, kom dem i en skål.
Skræl søde kartofler og skær dem i stykker passende til rødbeder.
SØDE KARTOFLER:
Knus kardemommekapsler i en morter, fjern skaller.
Bland knust kardemomme, salt, tørret chili sammen, tilsæt olie og appelsinsaft.
Vend de søde kartofler i olie blandingen og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade på den ene halvdel.
BAGTE RØDBEDER:
Vend derefter rødbedestykker i resten af blandingen og placer dem på dem resten af bagepapiret.
Bages i ovn ved 200 °C i ca. 25-30 min. Lun minifrikadeller i ovn eller på pande.
ANRETNING:
Anret på 4 tallerkener de bagte rodfrugter i bunden, frissè salat, rugbrødschips og varme minifrikadeller.