Spyd med kyllingefrikadeller og grillede grøntsagermed couscous med rød pesto som frokostret

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spyd med kyllingefrikadeller og grillede grøntsagermed couscous med rød pesto som frokostret

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt
  • 2 rødløg
  • 0,5 squash
  • 4 træspyd
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2,5 dl couscous
  • 2 spsk. cød pesto
  • 4 spsk. frisk salvie
  • 2,5 dl vand
  • 400 g Tulip Kyllingefrikadeller
  • Friskkværnet peber
  • Salt
Print opskrift

Fremgangsmåde

kyllingefrikadellerne op.

 

SPYD: 
Skær peberfrugt, squash og rødløg i rustikke stykker.
Lav 1 spyd per mand med skiftevis 3 kyllingefrikadeller og de forskellige skårne grøntsager.
Pensl kyllingefrikadellerne og grøntsagerne på spyddene med olivenolie på begge sider.

 

COUSCOUS: 
Hæld couscous i en lille skål og tilsæt salt. Hæld kogende vand over couscoussen, og brug en tallerken som låg. Lad stå i ca. 8 min.

Steg spyddene på en grillpande ved høj varme 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Rør rød pesto godt rundt i den færdige couscous. Server couscoussen lun, evt. med et drys friske krydderurter, og server sammen med de grillede spyd. 

Lignende opskrifter

Italian meatball sandwich

med tomatsauce og smeltet mozzarellaost

Hjemmelavede frikadeller

Nem og lækker grundopskrift

Spyd med kyllingefrikadeller og grillede grøntsager

med couscous med rød pesto som frokostret

Produkter