
Spyd med kyllingefrikadeller og grillede grøntsagermed couscous med rød pesto som frokostret
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 rød peberfrugt
- 2 rødløg
- 0,5 squash
- 4 træspyd
- 2 spsk. olivenolie
- 2,5 dl couscous
- 2 spsk. cød pesto
- 4 spsk. frisk salvie
- 2,5 dl vand
- 400 g Tulip Kyllingefrikadeller
- Friskkværnet peber
- Salt
Sådan tilbereder du retten
Tø kyllingefrikadellerne op.
SPYD:
Skær peberfrugt, squash og rødløg i rustikke stykker.
Lav 1 spyd per mand med skiftevis 3 kyllingefrikadeller og de forskellige skårne grøntsager.
Pensl kyllingefrikadellerne og grøntsagerne på spyddene med olivenolie på begge sider.
COUSCOUS:
Hæld couscous i en lille skål og tilsæt salt. Hæld kogende vand over couscoussen, og brug en tallerken som låg. Lad stå i ca. 8 min.
Steg spyddene på en grillpande ved høj varme 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Rør rød pesto godt rundt i den færdige couscous. Server couscoussen lun, evt. med et drys friske krydderurter, og server sammen med de grillede spyd.