Mini frikadeller på spyd med perlebygsalathertil citrondressing og masser af gnavegrønt samt rugbrødsstave

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Mini frikadeller på spyd med perlebygsalathertil citrondressing og masser af gnavegrønt samt rugbrødsstave

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 ps. Tulip Mini Frikadeller
  • 4 træspyd
PERLEBYGSALAT
  • 3 dl perlebyg
  • 1 æble
  • 1 gul peberfrugt
  • ½ agurk
  • 4 stk. forårsløg
  • 2 dl persille
CITRONDRESSING
  • 3 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. flydende honning
  • ½ dl olivenolie
  • Salt
  • Kværnet peber
GNAVEGRØNT
  • ¼ blomkål
  • 1 rød peberfrugt
  • 10 radisser
  • 1 bk. sukkersnaps
  • ½ agurk
  • Gulerod i stave
RUBGRØDSSTAVE
  • 4 skiver hjemmebagt rugbrød
Print opskrift

Her finder du en lækker ret med Tulips Mini Frikadeller. Retten bliver serveret med perlebygsalat, citrondressing og en masse gnavegrønt til.

 


Sådan tilbereder du retten

Kom de optøede Tulip Mini Frikadeller på træspyd 3-4 stk. på hver, læg dem i et ovnfast fad.

Tulip Mini Frikadeller steges på træspyd i 15 min. ved 200 °C.

PERLEBYGSALAT:

Skyl perlebyg i lunkent vand i en sigte, koges i letsaltet vand i ca. 45 min. Afkøler i sigte.

Skær æble, gul peberfrugt og agurk i tern. Snit forårsløg i ringe. Hak persille groft.

Vend alle ingredienser sammen til perlebygsalaten.

CITRONDRESSING:

Bland citronsaft sammen med flydende honning, olivenolie, salt og peber. Pisk alle ingredienser sammen. Vendt det i perlebygsalaten.

GNAVEGRØNT:

Anret et fad med diverse gnavegrønt skåret i mundrette stykker.

Rist 4 skiver rugbrød på brødrister og skær dem i stave og anret.

SERVERING:

Servér de ovnstegte minifrikadeller på spyd på et fad.

Anret perlebygsalat i en skål og et fad med gnavegrønt og ristede rugbrødsstave til.


Tips

Prøv eventuelt vores opskrift på nemt og hurtigt Kernerugbrød.

Se flere opskrifter med frikadeller her.

Se opskriften som video