Mini frikadeller på spyd med perlebygsalathertil citrondressing og masser af gnavegrønt samt rugbrødsstave
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 ps. Tulip Mini Frikadeller
- 4 træspyd
- 3 dl perlebyg
- 1 æble
- 1 gul peberfrugt
- ½ agurk
- 4 stk. forårsløg
- 2 dl persille
- 3 spsk. citronsaft
- 1 spsk. flydende honning
- ½ dl olivenolie
- Salt
- Kværnet peber
- ¼ blomkål
- 1 rød peberfrugt
- 10 radisser
- 1 bk. sukkersnaps
- ½ agurk
- Gulerod i stave
- 4 skiver hjemmebagt rugbrød
Sådan tilbereder du retten
Kom de optøede Tulip Mini Frikadeller på træspyd 3-4 stk. på hver, læg dem i et ovnfast fad.
Tulip Mini Frikadeller steges på træspyd i 15 min. ved 200 °C.
PERLEBYGSALAT:
Skyl perlebyg i lunkent vand i en sigte, koges i letsaltet vand i ca. 45 min. Afkøler i sigte.
Skær æble, gul peberfrugt og agurk i tern. Snit forårsløg i ringe. Hak persille groft.
Vend alle ingredienser sammen til perlebygsalaten.
CITRONDRESSING:
Bland citronsaft sammen med flydende honning, olivenolie, salt og peber. Pisk alle ingredienser sammen. Vendt det i perlebygsalaten.
GNAVEGRØNT:
Anret et fad med diverse gnavegrønt skåret i mundrette stykker.
Rist 4 skiver rugbrød på brødrister og skær dem i stave og anret.
SERVERING:
Servér de ovnstegte minifrikadeller på spyd på et fad.
Anret perlebygsalat i en skål og et fad med gnavegrønt og ristede rugbrødsstave til.
Tips
Prøv eventuelt vores opskrift på nemt og hurtigt Kernerugbrød.