Grøntsagsfrikadeller i krydret tomatsauce med grøntsagspasta og basilikum
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pose Tulip Grøntsagsfrikadeller
- 2 pk. pasta
- 50 g revet parmesan
- 2 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk. frisk timian
- 0,25 tsk. chilipulver
- 0,25 tsk. tørret chilipeber
- 2 tsk. oregano
- 400 g tomatsauce
- 2 tsk. sukker
- 2 tsk. rød balsamico
- 0,5 tsk. salt
- 10 cherrytomater
- 10 g frisk basilikum
Sådan tilbereder du retten
TOMATSAUCE OG GRØNTSAGSPASTA:
Varm olivenolie op i en gryde. Sauter hvidløg, timian, chilipulver, oregano i 1 min. Kom tomat pasta sammen med sukker og mørk balsamico.
Lad saucen koge i 10 min. Smages til med salt. Varm grøntsagsfrikadeller efter forskriften.
Sæt en gryde over til grøntsags ”bidder” pasta. Koges efter anvisning, hæld vandet fra i en sigte og vendes med den krydrede tomat sauce.
ANRETNING:
Anret på 4 tallerkener, pasta med tomatsauce, top op med grøntsagsfrikadeller.
Drys med revet parmesanost, pynt med frisk basilikum og server med tomatsalat og italiensk brød.