Middagsfrikadeller med rygeostcremekartoflerog sprød salat
- 50 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 400 g små kartofler med skræl
- 475 g Tulip Middagsfrikadeller
- 100 g rygeost
- 1,5 dl creme fraiche
- 1 spsk. citronskal (økologisk)
- 1 spsk. citronsaft
- 1 tsk. salt
- 2 knivspids sort peber
- 1 dl purløg
- 0,25 hovedsalat
- 0,5 rucolasalat
- 2 spsk. hvid balsamico
- 0,5 dl sukker
- 1 spsk. olivenolie
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Kog kartoflerne og lad dem køle af.
Varm Middagsfrikadellerne som anvist på posen.
RYGEOSTCREMEKARTOFLER:
Pisk rygeost med creme fraiche, citronskal, citronsaft, salt og kværnet peber.
Vend snittet purløg i rygeostcremen. Vend med kogte afkølede kartofler til kold kartoffelsalat eller servér som creme til varme, nykogte kartofler.
Pynt med purløg og citronskal.
SPRØD SALAT:
Skyl hovedsalat og rucolasalat i iskoldt vand. Slyng det fri for vand lige inden servering og pluk i mindre stykker.
Bland balsamicoeddike med sukker, salt, peber og olivenolie til en dressing.
Kom salaten i en stor skål, og fordel dressingen over salaten.