Minifrikadeller med grove fritter og coleslaw

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Minifrikadeller med grove fritter og coleslaw

  • 1 t. 5 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 4 bagekartofler
  • 3 spsk. olivenolie
  • 4 tsk. salt
  • 2 knivspids sort peber
  • 0,5 spidskål
  • 1 æble
  • 1 tsk. sukker
  • 400 g Tulip Minifrikadeller
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

GROVE FRITTER: 

Vask bagekartofler, skær dem i pommes frites-stænger eller både.

Vend dem med olivenolie, salt og kværnet peber.

Kom dem på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovn ved 220 ºC i ca. 35-40 min til der er gyldne. Vend undervejs.

COLESLAW: 

Snit spidskål i tynde strimler. Skær æbler i tynde både på 3 mm. Vend olivenolie og sukker i kål/æblesalaten, og krydr med kværnet peber. Servér med brød.

 

MINIFRIKADELLER: 
Frikadellerne varmes som anvist på posen.