
Minifrikadeller med grove fritter og coleslaw
- 1 t. 5 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 bagekartofler
- 3 spsk. olivenolie
- 4 tsk. salt
- 2 knivspids sort peber
- 0,5 spidskål
- 1 æble
- 1 tsk. sukker
- 400 g Tulip Minifrikadeller
Sådan tilbereder du retten
GROVE FRITTER:
Vask bagekartofler, skær dem i pommes frites-stænger eller både.
Vend dem med olivenolie, salt og kværnet peber.
Kom dem på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovn ved 220 ºC i ca. 35-40 min til der er gyldne. Vend undervejs.
COLESLAW:
Snit spidskål i tynde strimler. Skær æbler i tynde både på 3 mm. Vend olivenolie og sukker i kål/æblesalaten, og krydr med kværnet peber. Servér med brød.
MINIFRIKADELLER:
Frikadellerne varmes som anvist på posen.