Italian meatball sandwichmed tomatsauce og smeltet mozzarellaost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Italian meatball sandwichmed tomatsauce og smeltet mozzarellaost

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller
  • 2 grovflutes
  • 4 dl tomatsauce
  • 250 g frisk mozzarella
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 50 g revet parmesan
Print opskrift

Fremgangsmåde

Varm tomatsaucen i en sauterpande.
Hæld de optøede middagskødboller i saucen og lun dem, mens du rører i ny og næ.
Skær en aflang fordybning i hvert brød.
Placer 5 middagskødboller i fordybningen, hæld lidt tomatsauce oven på kødbollerne, og top med mozzarellaost delt i passende stykker.
Gratinér brødene ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 200 °C.
Drys friske krydderurter og revet parmesan på sandwichene, og server dem lune. 

Lignende opskrifter

Italian meatball sandwich

med tomatsauce og smeltet mozzarellaost

Tortilla wraps med grøntsagsfrikadeller

med agurk, hummus og friske krydderurter til madpakken

Middagsfrikadeller med dampet spidskål

med urteolie og grillede naanbrød

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

Ideelle til boller i karry - med dansk kød fra FRILANDSGRIS®

Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet af kød fra FRILANDSGRIS®, som har levet et liv med krølle på halen og adgang til frisk luft. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller både ser og smager som hjemmelavede kødboller. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er særdeles velegnede til boller i karry, som er en favorit i mange danske hjem. Køb eller lav din yndlingskarrysovs, tilsæt de optøede kødboller, så de varmes i sovsen, og servér retten med ris og evt. lidt gnavegrønt. Nemt, hurtigt og lækkert.

Se produkt