Kyllingetærte med fetaost og bacon
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Bacon i skiver
- 300 g frossen spinat
- 250 g forstegt kylling i mindre stykker
- 150 g fetaost
- 4 dl creme fraiche
- 6 æg
- 1 pakke færdig tærtedej på rulle
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Start med at tænde ovnen på 175 grader.
- Tag imens spinaten fra frost og lad det tø og dryppe af.
- Læg baconskiverne på en pande og steg det indtil det får en fin farve.
- Læg tærtedejen ud i en smurt form på ca. 25 cm i diameter.
- Bland de grillede stykker kylling, spinaten, baconen og smuldret fetaost og læg det i tærtebunden - Smag til med kværnet peber.
- Rør imens creme fraiche, æg, sort peber og lidt salt sammen og hæld massen i tærtebunden.
- Bag til sidst tærten midt i ovnen i cirka 45 minutter og lad den køle lidt af inden servering.