Kyllingetærte med fetaost og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingetærte med fetaost og bacon

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Bacon i skiver
  • 300 g frossen spinat
  • 250 g forstegt kylling i mindre stykker
  • 150 g fetaost
  • 4 dl creme fraiche
  • 6 æg
  • 1 pakke færdig tærtedej på rulle
  • Salt og peber
Print opskrift

Opskriften på kyllingetærten her er supernem og egner sig perfekt som nem aftensmad, til skovturen eller i madpakken dagen efter. 

Du kan med fordel servere tærten med en lækker salat som tilbehør, prøv for eksempel Salat med grønkål, avokado og bacon vinargrette (tulip.dk) . 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at tænde ovnen på 175 grader. 
  2. Tag imens spinaten fra frost og lad det tø og dryppe af. 
  3. Læg baconskiverne på en pande og steg det indtil det får en fin farve.  
  4. Læg tærtedejen ud i en smurt form på ca. 25 cm i diameter. 
  5. Bland de grillede stykker kylling, spinaten, baconen og smuldret fetaost og læg det i tærtebunden - Smag til med kværnet peber. 
  6. Rør imens creme fraiche, æg, sort peber og lidt salt sammen og hæld massen i tærtebunden. 
  7. Bag til sidst tærten midt i ovnen i cirka 45 minutter og lad den køle lidt af inden servering.