Lasagne svøbt i bacon
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg
- 1-2 fed hvidløg
- 2 glas færdiglavet tomat sauce
- 1 monay sauce
- 1 pose revet mozzarella
- 6-8 pastaplader
- 2 3 stks Tulip bacon i skiver
- 1 tsk oregano
- Salt
- Peber
Sådan tilbereder du retten
Forvarm ovnen på 180 ºC.
TILBEREDNING:
Pil og hak hvidløg og løg fint på panden
Steg oksekød på panden
Steg et par minutter
Tilsæt 2 glas færdiglavet tomat sauce (eller hjemmelavet tomatsauce)
Smag til med salt, peber, oregano og evt. lidt chili
BACON SVØBT LASAGNE:
Fór en brødform med bacon skiver så bunden og siderne er helt dækket
Byg lagvis med lasagneplader, kødsauce, mornay sauce og revet ost. Gentag det alt efter hvor høj din brødform er.
Slut af med at lægge en stribe af bacon i midten og fold siderne ind, så toppen er helt lukket af bacon.
Sæt lasagnen i ovnen i 25-30 minutter