Biksemad med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Biksemad med bacon

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 500 g kogte kartofler
  • 250 g Tulip Bacon i tern
  • 1 lille løg
  • 2 æg
  • 1 tsk. smør
  • Krydderurter som persille, purløg eller rosmarin
  • Ketchup
  • HP Sauce
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær de kogte kartofler i tern eller skiver og hak det lille løg fint.

Steg baconternene sprøde på en pande og tag dem af varmen når de er sprøde og gyldne – men gem baconfedtet på panden!

Kom smørret på panden og steg kartofler i baconfedtet og smørret ved middel varme. Steg i 5-7 minutter til kartoflerne er gyldne og lækre. Tilsæt løg og lad det stege med et par minutter.

Tilsæt til sidst bacon og vend hele den lækre biks sammen.

Anret biksemaden på to tallerkner og tilbered 2 spejlæg på panden ved middel varme i lidt smør.

Anret spejlæggene på baconbiksen og drys med finthakkede krydderurter efter eget valg.

Servér retten med ketchup eller HP Sauce.


Tips

Hvis du ikke har kogte kartofler fra dagen før, kan du også bruge rå kartofler. Skru ned på panden og steg kartofler i ca. 15-20 minutter på panden, inden du sætter hele retten sammen.