Fyldte Halloween-peberfrugtermed udskåret ansigt, bacon og ost

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Fyldte Halloween-peberfrugtermed udskåret ansigt, bacon og ost

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Bacon i skiver
  • 4 stk. orange peberfrugter
  • 500 g fars, kalv og flæsk
  • 2 spsk. mel
  • 3 æg
  • 4 dl bouillon, fjerkræ
  • 200 g ost
  • Salt og peber, frisk fra kværn
Print opskrift

Denne opskrift er en ny og sjov måde at spise de klassiske fyldte peberfrugter på, og et hyggeligt og børnevenligt indslag særlig velegnet til Halloween. De orange peberfrugter minder meget om et græskar i facon og farve, og de er lette at skære ansigter i – både glade og mere uhyggelige ansigtsudtryk.

Farsen i den her opskrift består af en klassisk frikadellefars, som sagtens kan piftes op med friske krydderurter og revet løg. Dog er denne opskrift en mere traditionel og børnevenlig version.

Hvis du har mod på at eksperimentere, kan peberfrugterne også fyldes med andre typer fars. Prøv med f.eks. med en blanding af kyllingefars, bacon og mozzarella.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Skær baconskiverne i strimler og kør dem i en foodprocessor med fars, mel, æg og bouillon. Skær osten i tern og rør den i farsen, og krydder med salt og peber.
  • Skær toppen af peberfrugten og fjern kernerne ved kernehuset.
  • Udskær peberfrugterne som halloween ansigter med trekantede øjne og næse og en takket mund, og fyld peberfrugterne med farsen.   
  • Bag peberfrugterne i en forvarmet ovn ca. 20 min. v. 200°C på en rist beklædt med bagepapir- de skal tilberedes til farsen er gennemvarmet.
  • Server straks evt. med brød og en børnevenlig grøn salat.

 

SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME:

Fyldte halloween-peberfrugter - step 1Fyldte halloween-peberfrugter - step 2Fyldte halloween-peberfrugter - step 3Fyldte halloween-peberfrugter - step 4