
Fyldte Halloween-peberfrugtermed udskåret ansigt, bacon og ost
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g Tulip Bacon i skiver
- 4 stk. orange peberfrugter
- 500 g fars, kalv og flæsk
- 2 spsk. mel
- 3 æg
- 4 dl bouillon, fjerkræ
- 200 g ost
- Salt og peber, frisk fra kværn
Sådan tilbereder du retten
- Skær baconskiverne i strimler og kør dem i en foodprocessor med fars, mel, æg og bouillon. Skær osten i tern og rør den i farsen, og krydder med salt og peber.
- Skær toppen af peberfrugten og fjern kernerne ved kernehuset.
- Udskær peberfrugterne som halloween ansigter med trekantede øjne og næse og en takket mund, og fyld peberfrugterne med farsen.
- Bag peberfrugterne i en forvarmet ovn ca. 20 min. v. 200°C på en rist beklædt med bagepapir- de skal tilberedes til farsen er gennemvarmet.
- Server straks evt. med brød og en børnevenlig grøn salat.
SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME: