
Fyldte Halloween-peberfrugtermed udskåret ansigt, bacon og ost
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g Tulip Bacon i skiver
- 4 stk. orange peberfrugter
- 500 g fars, kalv og flæsk
- 2 spsk. mel
- 3 æg
- 4 dl bouillon, fjerkræ
- 200 g ost
- Salt og peber, frisk fra kværn
Sådan tilbereder du retten
Skær baconskiverne i strimler og kør dem i en foodprocessor med fars, mel, æg og bouillon. Skær osten i tern og rør den i farsen, og krydder med salt og peber.
Skær toppen af peberfrugten og fjern kernerne ved kernehuset.
Udskær peberfrugterne som halloween ansigter med trekantede øjne og næse og en takket mund, og fyld peberfrugterne med farsen.
Bag peberfrugterne i en forvarmet ovn ca. 20 min. v. 200°C på en rist beklædt med bagepapir- de skal tilberedes til farsen er gennemvarmet.
Server straks evt. med brød og en børnevenlig grøn salat.
SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME: