
Kandiserede æblermed Bacon Crumble
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 12 skiver Tulip Bacon i skiver
- 4 æbler
- 300 g sukker
- 3 spsk. glukose
- 1 dl vand
Sådan tilbereder du retten
Steg baconskiverne sprøde i ovn, på bagepapir på en bageplade 13 min. v. 200°C.
Lad baconen dryppe af på køkkenrulle, og hak den i mindre stykker til den bliver en crumble.
Kog sukker, glukose og vand op i en gryde og lad det simre et par minutter. Det er vigtigt ikke at koge sukkerlagen for længe, da det kan gøre den endelige overflade for hård. Brug evt. en kold spiseske til at teste sukkerlagens konsistens. Den skal hænge ved skeen uden at blive for hård.
Dyp æblerne i sukkerlagen og drys med bacon crumble. Server med det samme.
SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME: