
Lammetartarrørt med bacon
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 160 g lammekød
- 80 g bacon i skiver
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 1 rødløg
- 8 cherrytomater
- 0,25 bundt. brøndkarse
Sådan tilbereder du retten
LAMMETARTAR:
Skær lammekødet i tern på 0,5 cm.
Skær 2 skiver rå bacon i tern på 0,5 cm.
rør lammekød og bacon sammen med olien, og smag til med salt. Form herefter som små hakkebøffer.
Placér bøfferne på et ikke brændbart underlag og flammegrill kort med en gasbrænder.
BACON:
Steg de 2 sidste skiver bacon sprøde på en tør pande. Afdryp og hak dem groft, og drys dem over det grillede lammetartar.
PYNT:
Pynt med cherrytomat, blomsterkarse og rødløg.