Bacon julehus- byg selv edition
Ingredienser
Julehus- 2-3 pakker Tulip Original Bacon
- 1 stk. færdigudrullet pizzadej
- Bagelim
- Grønkål
- Kunstig sne
- Syltede rødbeder
Sådan tilbereder du retten
- Bag færdigudrullet pizza-dej (ca. 25x36cm) under pres mellem to bageplader med bagepapir 12 min. v. 200 °C i en forvarmet ovn.
- Download og print skabelon.
- Klip skabelonerne ud og brug dem som guides, når delene til hytten skal skæres ud.
- Udskær skabelonerne efter lineal med en savtakket kniv, 2 gavle, 2 vægge og 2 tagstykker til huset af den bagte pizzadej. Udskær evt også vinduer og en dør.
- Rul/fold rå bacon om de bagte pizzadejselementer.
- Bag dem under pres mellem 2 bageplader med bagepapir i 15 min. v. 200 °C.
- Saml baconhusets 4 sider med bagelim og bagelim taget på.
- Hytten kan pyntes med hakket grønkål, kunstig sne og trædesten af syltede rødbeder.
- God fornøjelse & Velbekomme