Bacontarteletter m. rødkålssalat

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacontarteletter m. rødkålssalat

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Ingredienser Pynt
  • Granatæblekerner
  • Grofthakkede mandler
Print opskrift

Prøv disse lækre bacontarteletter med frisk rødkålssalat. Du kan servere dem både som tilbehør eller som en let frokost. Retten er hurtigt lavet og salaten kan nemt varieres.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Læg 4 skiver bacon tæt ved siden af hinanden på en plade med bagepapir.
  2. Læg 3-4 skiver bacon på den anden led, ovenpå det første lag bacon og flet skiverne sammen. Fortsæt til du har et flettet ’bacontæppe’.
  3. Flet hver pakke bacon (7-8 skiver) til et kvadrat, så du i alt får 4 flettede kvadrater.
  4. Bag kvadraterne i ovnen i ca. 15 min. ved 200 °C til de er gyldne og sprøde.
  5. Placér hvert kvadrat over et glas og lad dem afkøle helt, mens de får form som en tartelet.
  6. Hak rødkålen fint, skræl appelsinen og skær appelsin-filletterne i mindre stykker.
  7. Bland rødkål og appelsin sammen med persille og blåbær i en skål. Er der appelsinsaft på skærebrættet, så vend det med i salaten.
  8. Fordel lidt rødkålssalat i hver bacontartelet og pynt med granatæblekerner og mandler.
  9. Server bacontarteletterne med resten af rødkålssalaten ved siden af.

 

SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME:


Tips

Brug kødsnor til at binde bacon kvadranterne omkring glassene, så de nemmere tager form som en tartelet.

Se opskriften som video: