Chili cheese poppers med bacon

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Chili cheese poppers med bacon

  • 6 personer

Ingredienser

  • 12 friske jalapeños (der kan vælges snackpeber, hvis man ikke ønsker en stærk ret)
  • 100 g frisk ost
  • 100 g cheddar
  • 200 g bacon i tern
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

CHILI BACON POPPERS: 

Flæk de skyllede jalapeños og fyld med frisk ost i bunden og cheddar øverst.

Krydr med friskkværnet peber.

Steg i ovn ved 200 °C i 20 minutter.

Steg samtidigt bacon i ca. 10 minutter til det er sprødt.

Fordel sprød bacon på toppen af jalapeños.

Se opskriften som video

n_MpbCjIxLo

Andre opskrifter fra Tulip

Braiseret lammeskank

med valnødder, timian, færdigstegt bacon samt brændte forårsløg med hvidskimmelost

Madbrød med bacon, ost og løgchutney

Stegte sild

med sprødstegt bacon, rødløg, kapersbær på stilk og rå vagtel-æggeblomme

Produkter