Tærte med kartoffel og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tærte med kartoffel og bacon

  • 1 t. 0 min.

Ingredienser

  • 1 pakke færdig tærtedej
  • 250 g kartofler
  • Olie
  • 2 tsk. tørret rosmarin
  • 60 g Tulip Stegt Bacon i tern
  • 5 æg
  • Salt og peber
  • 1 dl fløde
  • Frisk persille
Print opskrift

Fremgangsmåde

KARTOFLER:

Skrub kartoflerne og skær dem ud i mundrette bidder. Vend dem i olie og rosmarin og bag dem i ovnen i cirka 45 minutter ved 180 ºC.

 Forbag i mellemtiden bunden i 15 minutter ved 180 ºC.

 

ÆG:
Lav en æggemasse ved at piske æg, fløde, salt og peber sammen.

 

TÆRTE: 
Fyld kartoffeltern i den forbagte tærtebund. Top med stegt bacon i tern. Gem gerne en rest til topping. Hæld æggemassen i tærten.

 Bages i 20 min ved 180 ºC. til den er gylden og æggemassen har sat sig.

 Pynt den færdige tærte med hakket persille og ekstra bacontern.

Se opskriften som video her

yindVe8jkEg

Andre opskrifter fra Tulip

Brændende kærlighed

med dobbelt bacon

Hjemmebagte tarteletbunde med bacon

Grøntsagsfrikadeller i krydret tomatsauce

med grøntsagspasta og basilikum

Produkter