Tærte med kartoffel og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tærte med kartoffel og bacon

  • 1 t. 0 min.

Ingredienser

  • 1 pakke færdig tærtedej
  • 250 g kartofler
  • Olie
  • 2 tsk. tørret rosmarin
  • 60 g Tulip Stegt Bacon i tern
  • 5 æg
  • Salt og peber
  • 1 dl fløde
  • Frisk persille
Print opskrift

Fremgangsmåde

KARTOFLER:

Skrub kartoflerne og skær dem ud i mundrette bidder. Vend dem i olie og rosmarin og bag dem i ovnen i cirka 45 minutter ved 180 ºC.

 Forbag i mellemtiden bunden i 15 minutter ved 180 ºC.

 

ÆG:
Lav en æggemasse ved at piske æg, fløde, salt og peber sammen.

 

TÆRTE: 
Fyld kartoffeltern i den forbagte tærtebund. Top med stegt bacon i tern. Gem gerne en rest til topping. Hæld æggemassen i tærten.

 Bages i 20 min ved 180 ºC. til den er gylden og æggemassen har sat sig.

 Pynt den færdige tærte med hakket persille og ekstra bacontern.

Produkter