Tærte med kartoffel og bacon
- 1 t. 0 min.
Ingredienser
- 1 pakke færdig tærtedej
- 250 g kartofler
- Olie
- 2 tsk. tørret rosmarin
- 60 g Tulip Stegt Bacon i tern
- 5 æg
- Salt og peber
- 1 dl fløde
- Frisk persille
Sådan tilbereder du retten
KARTOFLER:
Skrub kartoflerne og skær dem ud i mundrette bidder. Vend dem i olie og rosmarin og bag dem i ovnen i cirka 45 minutter ved 180 ºC.
Forbag i mellemtiden bunden i 15 minutter ved 180 ºC.
ÆG:
Lav en æggemasse ved at piske æg, fløde, salt og peber sammen.
TÆRTE:
Fyld kartoffeltern i den forbagte tærtebund. Top med stegt bacon i tern. Gem gerne en rest til topping. Hæld æggemassen i tærten.
Bages i 20 min ved 180 ºC. til den er gylden og æggemassen har sat sig.
Pynt den færdige tærte med hakket persille og ekstra bacontern.