Bacon Cheeseburger

(4 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon Cheeseburger

  • 45 min.

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 1 pakke pølsebrød (dem der hænger sammen)
  • 500 g oksekød
  • 200 g revet cheddarost
  • Ketchup og sennep
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON: 
Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.

Dryp fedtet af og lad dem køle.

 

BURGER: 
Lav en stor bøf af oksekødet, som passer til brødets størrelse og bag det i ovnen ved 240 ºC. i c. 7-9 minutter.

Krydr med salt og peber.

Tag rækken af hotdogbrød og flæk den hele vejen på langs.

Placér bunden i et ildfast fast.

Smør et tyndt lag sennep på bunden, kom den store bøf ovenpå, derefter masser af baconskiver og til sidst ost. Smør et lag ketchup på oversiden og kom låget på.

Drys med mere ost på toppen.

Bag færdig i ovnen ved 200 ºC. i ca. 10-15 minutter til osten er smeltet og brødet er gyldent.