Bacon Cheeseburger

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon Cheeseburger

  • 45 min.

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 1 pakke pølsebrød (dem der hænger sammen)
  • 500 g oksekød
  • 200 g revet cheddarost
  • Ketchup og sennep
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.

Dryp fedtet af og lad dem køle.

 

BURGER: 
Lav en stor bøf af oksekødet, som passer til brødets størrelse og bag det i ovnen ved 240 ºC. i c. 7-9 minutter.

Krydr med salt og peber.

Tag rækken af hotdogbrød og flæk den hele vejen på langs.

Placér bunden i et ildfast fast.

Smør et tyndt lag sennep på bunden, kom den store bøf ovenpå, derefter masser af baconskiver og til sidst ost. Smør et lag ketchup på oversiden og kom låget på.

Drys med mere ost på toppen.

Bag færdig i ovnen ved 200 ºC. i ca. 10-15 minutter til osten er smeltet og brødet er gyldent.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Hjemmerørt mayonnaise med bacon

tapasmarmelade med æble og bacon

Produkter