Rugbrød med rullepølse
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- Salt
- Peber
- 8 skiver surdejsbrød
- 20 g smør
- ½ grønkål
- 3 spsk. piskefløde
- 2 spsk. hvidvinseddike
- 2 granatæbler
- 2 pk. Tulip Pålækker Rullepølse
Sådan tilbereder du retten
Grønkål:
- Piskefløde og eddike piskes sammen og smages til med salt og peber.
- Herefter vendes det med det fintsnittede grønkål.
Rugbrød med rullepølse:
- Smør brødskiverne og fordel herefter grønkålen på skiverne.
- Fordel herefter skiver af rullepølse på madderne.
Anretning:
- Top madderne med granatæblekerner.
- Smag til med salt og peber.
- Velbekomme!
Tips
Bag dine egne rugbrødsboller
Hjemmebag gør alting mere lækkert! Har du god tid, kan du skifte rugbrødsskiverne ud med hjemmebagte rugbrødsboller. Vores opskrift indeholder masser af gode kerner og frø, så du får et brød med ekstra smag og tekstur.
Se vores opskrift på rugbrødsboller
Pift dine rugbrødsmadder op med tilbehør
Rugbrødsmadder i madpakken behøver langt fra at være kedelige. Der skal ikke meget tilbehør til at pifte dem op. I denne opskrift er det grønkålen, der løfter den klassiske mad, men der findes også mange andre små tilbehørs-hacks, der kan gøre tricket. Prøv for eksempel en bund af hjemmelavet ærtecreme.