Kyllingetærte med bacon
- 4 personer
Ingredienser
Tærtedej- 3 dl hvedemel
- 125 g stuetempereret smør
- 2 spsk. koldt vand
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 450 g kyllingefilet
- 3 dl creme fraiche (38%)
- 2 spsk. chilisauce
- 100 g flødeost med hvidløg & krydderurter
- 1 dl revet ost fx mozzarella
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Start med at tænde ovnen på 200 grader.
- Rør dernæst alle ingredienserne til tærtedejen sammen og bred dejen ud i tærteformen. Forbag tærten i 10 - 15 minutter nederst i ovnen.
- Steg imens kyllingen på en pande og riv den i mindre stykker. Skær og steg ligeledes baconen og hæld efterfølgende den overskydende fedt fra.
- Rør samtidig creme fraiche, flødeost og chilisauce sammen i en gryde og smag til med salt og peber - Lad det simre.
- Læg kylling, bacon samt creme fraiche blandingen i tærtebunden og drys med ost. Bag dernæst tærten i cirka 20-30 minutter midt i ovnen eller til tærten er gyldenbrun.
- Server til sidst tærten med en god salat.