Tortellini med flødesovs
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip Bacon i tern
- 1 porre
- 2 pk. friske tortellini med skinke og ost
- 1 spsk. smør
- 2 spsk. hvedemel
- 5 dl fløde
- 2 dl revet parmesan
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Steg baconternene på en varm pande, til de er sprøde, og læg dem derefter på et stykke køkkenrulle.
- Skær porren med et snit i længderetningen, og skyl den grundigt. Skær porren i 2 cm brede skiver.
- Kog tortellini jf. instruktionen på pakken. Kog porreskiverne sammen med tortellini, og hæld vandet fra, når det er klar.
Flødesovs:
- Smelt smørret i en gryde. Bland hvedemel sammen med det smeltede smør, så det bliver til en smørbolle, og tilsæt derefter fløden under konstant omrøring.
- Kog forsigtigt op og smag til med parmesan, salt og peber.
- Vend tortellini, porre og flødesovs sammen, og drys de sprøde bacontern på toppen.
- Velbekomme!
Tips
Tilbehør til dine fyldte pasta
Mangler du et tilbehør ved siden af din tortellini, er et lunt stykke ciabatta eller en let bruschetta to gode bud. Er du vild med bacon, kan du også prøve at servere bacontwisters sammen med pastaretten.
Se den nemme opskrift på bacontwisters
Andre lækre pasta-bacon-retter
Pasta og bacon er det perfekte match, og denne cremede tortellini er et godt bevis. Du kan også prøve andre lækre pasta-bacon-kombinationer, såsom den klassiske carbonara eller pasta alla boscaiola, som er pasta penne vendt i en fyldig bacon-grøntsagsblanding.