
Rejer på spyd med bacon og avocadosalat
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
MARINADE- 2 fed hvidløg
- 1 frisk chilipeber
- 3 spsk. olivenolie
- 1 citron
- 1 tsk. salt
- Friskkværnet peber
- 32 sorte tigerrejer
- 16 skiver bacon i skiver (330 g)
- 4 træspid
- 4 avocadoer
- 1 rødløg
- 1 dl persille
- 1 spsk. rapsolie
- Salt
- Friskkværnet peber
- Brød
Sådan tilbereder du retten
MARINADE:
Pil og hak eller pres hvidløg.
Rens og finhak chili.
Rør olivenolie, citronsaft, hakket hvidløg, hakket chili, salt og peber sammen.
REJER:
Pil rejerne og lad haleviften blive siddende. Vikl et stykke bacon om hver reje.
Sæt rejerne på spyd. Pensl rejerne med marinade.
Grill rejespyddene.
SALAT:
Skær avocado over på langs, fjern stenen.
Huk en skarp kniv i stenen og drej, så stenen løsner sig, og fjern stenen.
Skær de halve avocadoer i både. Træk skindet af.
Skær avocadokødet i tern og dryp det med citronsaft.
Pil og hak rødløg. Skyl, afdryp og hak persille.
Kom avocadostykkerne i en skål, drys rødløg og hakket persille over.
Dryp avocadosalaten med citronsaft og olie.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
SERVERING:
Servér kebab bacon-rejer med avocadosalat og ristet brød.