Bagt julepostej

Bagt julepostej

Rørt med fløde og bacon, 200 g

Tulip Julepostej er rørt med bacon og fløde, der giver den helt rigtige smag og stemning på et veldækket julebord - uanset om den serveres kold eller varm

Ingredienser: Griselever (32%), grisespæk, FLØDE (11%), vand, bacon (9%), HVEDEMEL, løg. sukker, salt, krydderier, timian. røget salt, konserveringsmiddel (E 200), surhedsregulerende midler (E270, E327).

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1001 kJ / 241 kcal
Fedt 18 g
- heraf mættede fedtsyrer 7,3 g
Kulhydrater 6,6 g
- heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 11 g
Salt 2,2 g
Dansk produceret
Emballagesortering:

Alubakke, låg og folie er lavet af genanvendelige materialer. Husk derfor at sortere emballagen korrekt, så den har mulighed for at blive genanvendt.

Vær dog opmærksom på evt. kommunale regler for affaldssortering.

På vores emballage oplyser vi, hvordan det skal affaldsorteres

Leverpostej fra Tulip

Tulip Leverpostej producerer vi på vores fabrik i Danmark, og det har vi faktisk gjort i mere end 90 år, så man kan med rette sige, at vi har rigtig god erfaring med nogle af danskernes absolutte favoritretter...

Vi kalder dem smørbare smagsoplevelser!