Leverpostej med aniskrydret bacon, asier og rødkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Leverpostej med aniskrydret bacon, asier og rødkål

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g bacon i tern
  • 1 stjerneanis
  • 100 g rødkål
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 200 g Tulip Leverpostej
  • 80 g syltede asier
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Steg bacontern ved jævn varme med anis og lad det afkøle på lidt køkkenrulle.

Snit rødkålen fint.

Smør rugbrødet med leverpostej og fordel de syltede asier ovenpå.

Fordel det stegte bacon på det smurte rugbrød og pynt med fintsnittet rødkål.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter