Rugbrød med hønsesalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med hønsesalat

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g hønsekød
  • 150 g friske champignon
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. karrypulver
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 100 g aspargessnitter
  • 1 forårsløg
  • 125 g Bacon i skiver
  • 160 g fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde

Kog hønsekød i en gryde med vand, til det er mørt.

Rengør champignon og skær dem i skiver.

Svits champignon på en varm pande.

Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep, karrypulver, salt og peber sammen. Derefter tilsættes stegt champignon i skiver, aspargessnitter, plukket kyllingekød, og skåret forårsløg.

Baconskiver lægges på bagepapir på en bradepande og steges i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter til baconskiverne er sprøde.

Hønsesalat anrettes på ristet rugbrød med en lækker skive bacon ovenpå.

Produkter