Rugbrød med hønsesalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med hønsesalat

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g hønsekød
  • 150 g friske champignon
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. karrypulver
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 100 g aspargessnitter
  • 1 forårsløg
  • 125 g bacon i skiver
  • 160 g fuldkornsrugbrød
Print opskrift

En klassiker til frokostbordet. 


Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Kog hønsekød i en gryde med vand, til det er mørt.

Rengør champignon og skær dem i skiver.

Svits champignon på en varm pande.

Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep, karrypulver, salt og peber sammen. Derefter tilsættes stegt champignon i skiver, aspargessnitter, plukket kyllingekød, og skåret forårsløg.

Baconskiver lægges på bagepapir på en bradepande og steges i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter, til baconskiverne er sprøde.

Hønsesalat anrettes på ristet rugbrød med en lækker skive bacon ovenpå.

Andre opskrifter fra Tulip

Mexicanske tacos

med Pulled Pork

Flaming Pulled Turkey

med bagte rodfrugter og tomatsalsa eller rødvinsharissa

Salat med æg, bacon og grønt

toppet med mayonnaisedressing

Produkter