Rugbrød med hønsesalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med hønsesalat

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g hønsekød
  • 150 g friske champignon
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. karrypulver
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 100 g aspargessnitter
  • 1 forårsløg
  • 125 g bacon i skiver
  • 160 g fuldkornsrugbrød
Print opskrift

En klassiker til frokostbordet. 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Kog hønsekød i en gryde med vand, til det er mørt.

Rengør champignon og skær dem i skiver.

Svits champignon på en varm pande.

Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep, karrypulver, salt og peber sammen. Derefter tilsættes stegt champignon i skiver, aspargessnitter, plukket kyllingekød, og skåret forårsløg.

Baconskiver lægges på bagepapir på en bradepande og steges i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter, til baconskiverne er sprøde.

Hønsesalat anrettes på ristet rugbrød med en lækker skive bacon ovenpå.

Andre opskrifter fra Tulip

Sund snack til børn med vagtelæg og bacon

Peanutbuttersandwich

med bacon og banan

Middagsfrikadeller

med rygeostcremekartofler og sprød salat

Produkter