
Roastbeef på rugbrødmed rødbedesalat og valnødder
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 2 spsk. olie/smør
- 160 g syltede rødbeder
- 1 spsk. grov sennep
- Bredbladet persille
- 20 g valnødder
- 1 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
- 2 spsk. ristede løg
Sådan tilbereder du retten
- Udstik rugbrødsskiverne med en rund udstikker ca. 8 cm. i diameter.
- Steg skiverne sprøde i olie eller smør på en pande, og lad dem herefter køle af på et stykke køkkenrulle.
- Hak de syltede rødbeder og valnødderne, og vend dem med grov sennep og bredbladet persille.
- Fordel blandingen på de ristede rugbrødsskiver, og læg en skive roastbeef på hver.
- Drys med ristede løg.
- Velbekomme!
Tips
Flere opskrifter med roastbeef
Du kan bruge roastbeef på mange måder – på smørrebrød, i salater, sandwich og madpakken.