
Quinoa bowl med Tulip Pålækker Kalkunbryst
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk. Tulip Pålækker Kalkunbryst
- 200 g kogt sort quinoa
- 200 g revet frisk rødbede
- 200 g aspargesbroccoli
- 1 æble i tern
- 2 spsk. æblecidereddike
- 1 spsk. flydende honning
- 4 spsk. olivenolie
- Salt og kværnet peber
- Ærteskud
Sådan tilbereder du retten
Riv rødbede groft på rivejern eller julienne jern.
Klargør aspargesbroccoli, evt. halveres. Blancheres i kogende vand i 2 min. Skylles i koldt vand og afdrypper. Skær et æble i tern.
Lav dressingen ved at blande æblecidereddike og honning sammen. Pisk olivenolie i til ensartet konsistens og krydr med salt og kværnet peber.
Servering:
Anret i en ”To Go” bowl. Sort kogt quinoa i bunden. Top med revet rødbede, aspargesbroccoli, æble i tern.
Fordel halvdelen af dressingen over hver bowl. Rul skiver af Tulip Pålækker Kalkunbryst og fordel dem i bowlerne.
Krydr med ekstra salt og peber og top med ærteskud.