Quinoa bowl med Tulip Pålækker Kalkunbryst

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Quinoa bowl med Tulip Pålækker Kalkunbryst

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Tulip Pålækker Kalkunbryst
  • 200 g kogt sort quinoa
  • 200 g revet frisk rødbede
  • 200 g aspargesbroccoli
  • 1 æble i tern
Dressing
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. flydende honning
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt og kværnet peber
Pynt
  • Ærteskud
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Riv rødbede groft på rivejern eller julienne jern.

Klargør aspargesbroccoli, evt. halveres. Blancheres i kogende vand i 2 min. Skylles i koldt vand og afdrypper. Skær et æble i tern.

Lav dressingen ved at blande æblecidereddike og honning sammen. Pisk olivenolie i til ensartet konsistens og krydr med salt og kværnet peber.

 

Servering:

Anret i en ”To Go” bowl. Sort kogt quinoa i bunden. Top med revet rødbede, aspargesbroccoli, æble i tern.

Fordel halvdelen af dressingen over hver bowl. Rul skiver af Tulip Pålækker Kalkunbryst og fordel dem i bowlerne.

Krydr med ekstra salt og peber og top med ærteskud.