Quinoa bowl med Tulip Pålækker Kalkunbryst

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Quinoa bowl med Tulip Pålækker Kalkunbryst

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Tulip Pålækker Kalkunbryst
  • 200 g kogt sort quinoa
  • 200 g revet frisk rødbede
  • 200 g aspargesbroccoli
  • 1 æble i tern
Dressing
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. flydende honning
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt og kværnet peber
Pynt
  • Ærteskud
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Riv rødbede groft på rivejern eller julienne jern.

Klargør aspargesbroccoli, evt. halveres. Blancheres i kogende vand i 2 min. Skylles i koldt vand og afdrypper. Skær et æble i tern.

Lav dressingen ved at blande æblecidereddike og honning sammen. Pisk olivenolie i til ensartet konsistens og krydr med salt og kværnet peber.

 

Servering:

Anret i en ”To Go” bowl. Sort kogt quinoa i bunden. Top med revet rødbede, aspargesbroccoli, æble i tern.

Fordel halvdelen af dressingen over hver bowl. Rul skiver af Tulip Pålækker Kalkunbryst og fordel dem i bowlerne.

Krydr med ekstra salt og peber og top med ærteskud.

Lignende opskrifter

Rugbrødssandwich med Tulip Pålækker Kalkunbryst

Gulerodsbrud med Tulip Pålækker Hamburgerryg og revet gulerødder

Salat bowl med hummus og Tulip Pålækker Roastbeef

Røget Kalkunbryst

Kalkunbryst

Varmrøget over bøgeflis

Til Pålækker Kalkunbryst bruger vi udelukkende kalkunbryst af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. På den måde får det sin gode smag og bliver perfekt mørt. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt