Bacon Julesnapsmed honning, kardemomme, nelliker og kanel

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon Julesnapsmed honning, kardemomme, nelliker og kanel

Ingredienser

  • 50 cl smagsneutral snaps eller vodka
  • 2 tsk. honning
  • 3 kardemommekapsler
  • 2 kanelstænger
  • 2 nelliker
  • 1 tom vaniljestang
  • 1 økologisk appelsin, skallen
  • 4 skiver stegt Tulip Bacon
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

DAG 1:

Kom alle ingredienser, undtagen bacon, i et glas med låg og bland det hele godt sammen. Lad blandingen trække i 3-4 dage.

DAG 4:

Steg baconskiverne sprøde på en pande og lad dem trække på fedtsugende papir. Kom baconskiverne ned i glasset med snapsen, og lad snapsen trække i yderligere 1 dag på køl.

DAG 5:

Hæld snapsen gennem en finmasket si og evt. et klæde, så du sorterer alle krydderier og bacon væk.

Hæld snapsen på en ren flaske og opbevar den køligt.

Servér snapsen kold.