Høns i bacontarteletter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Høns i bacontarteletter

  • 45 min.

Ingredienser

  • 500 g Tulip Bacon i skiver
  • 2 stk kyllingebryst uden skind
  • 5 dl kraftig fjerkræbouillon
  • 50 g mel
  • 50 g smør
  • 100 g grønne asparges
  • 100 g cherrytomater
  • 8 ærteskud
  • Salt og peber, frisk fra kværn
Print opskrift

Opskriften giver 4 stk. bacontarteletter.

Lav en anderledes servering til dine gæster, og tilbered tarteletter af bacon flet. Fordi bacontarteletterne aldrig kan blive helt tætte, kan du også med fordele servere en blandet salat i tarteletten eller sørge for at en ekstra fyldig sovs. Velbekomme.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Start med at lave fire bacontarteletter. Der går en pakke bacon (8 skiver) til en tartelet. 
  • Flet hver pakke (8 skiver per kvadrat) til fire kvadrater og bag dem i ovn 15 min. v. 200°C, til de er gyldne. 
  • Fold hvert kvadrat over fire glas og lad dem køle af. På den måde får de formen som en tartelet.
  • Pocher kyllingebrysterne i bouillon 10-15 min. og skær dem i tern. 
  • Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel og varm det godt igennem. 
  • Tilsæt hønsebouillonen lidt efter lidt under piskning. Kog opbagningen godt igennem og smag til med salt og peber.
  • Bræk den nederste trediedel af de grønne asparges og skær resten i mundrette stykker, kom dem i opbagningen sammen med kyllingeternene.
  • Lad det simre i 4-5 min. Server i bacontarteletterne med kvarte cherrytomater og ærteskud.