
Tulip Grisekæber
Langtidstilberedte grisekæber klar til ovn eller grill - Tulip Grisekæber – Et slow cooked produkt, 400 g
Grisekæber er en blevet en populære spise, der flittigt serveres af kokke landet over – og med god grund. Det magre kød er en velsmagende og mør mundfuld, der smelter, når det rammer tungen. Laver du grisekæber fra bunden, kan det være en tidskrævende proces. Derfor er Tulips Grisekæber perfekte til dig, der gerne vil hoppe over det lange forarbejde og nyde det møre kød allerede efter 25-30 minutter i ovn eller på grill.
Ingredienser: Svinekød (79%), vand, salt, dextrose, sukker, hvidløg, løg, peber, rosmarin
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 421 kJ / 100 kcal | |
Fedt | 3,2 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,2 g | |
Kulhydrater | 1,8 g | |
- heraf sukkerarter | 0,8 g | |
Protein | 16 g | |
Salt | 1,4 g |

Sådan laver du grisekæber i ovn og på grill
Laver du grisekæber fra bunden, skal du først afpudse kødet og dernæst marinere det. Det slipper du for med Tulips Grisekæber, fordi de allerede er afpudsede og langtidstilberedte. Grisekæberne skal bare have 25-30 minutter i ovnen. Det samme gælder, hvis du vil lave grisekæber på grillen, hvor kødet får en dejlig, røget smag.
Se opskrift på møre grisekæber på grill
Lækkert tilbehør til grisekæber
Grisekæberne er krydret med rosmarin, sort peber og hvidløg, som giver masser af smag til kødet og til saften. Vil du lave en smagfuld sovs ud af den ekstra saft, kan du prøve at tilsætte fløde sammen med grisekæberne direkte i stegesoen eller i det ildfaste fad. Så vil den sky, de ligger i, give en krydret sovs, der passer godt til grisekæberne.