Tulip Grisekæber

Tulip Grisekæber

Langtidstilberedte grisekæber klar til ovn eller grill - Tulip Grisekæber – Et slow cooked produkt, 400 g

Grisekæber er en blevet en populære spise, der flittigt serveres af kokke landet over – og med god grund. Det magre kød er en velsmagende og mør mundfuld, der smelter, når det rammer tungen. Laver du grisekæber fra bunden, kan det være en tidskrævende proces. Derfor er Tulips Grisekæber perfekte til dig, der gerne vil hoppe over det lange forarbejde og nyde det møre kød allerede efter 25-30 minutter i ovn eller på grill.

Ingredienser: Svinekød (79%), vand, salt, dextrose, sukker, hvidløg, løg, peber, rosmarin

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 421 kJ / 100 kcal
Fedt 3,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,2 g
Kulhydrater 1,8 g
- heraf sukkerarter 0,8 g
Protein 16 g
Salt 1,4 g
Nøglehulsmærket logo

Sådan laver du grisekæber i ovn og på grill

Laver du grisekæber fra bunden, skal du først afpudse kødet og dernæst marinere det. Det slipper du for med Tulips Grisekæber, fordi de allerede er afpudsede og langtidstilberedte. Grisekæberne skal bare have 25-30 minutter i ovnen. Det samme gælder, hvis du vil lave grisekæber på grillen, hvor kødet får en dejlig, røget smag.

Se opskrift på møre grisekæber på grill

Lækkert tilbehør til grisekæber

Grisekæberne er krydret med rosmarin, sort peber og hvidløg, som giver masser af smag til kødet og til saften. Vil du lave en smagfuld sovs ud af den ekstra saft, kan du prøve at tilsætte fløde sammen med grisekæberne direkte i stegesoen eller i det ildfaste fad. Så vil den sky, de ligger i, give en krydret sovs, der passer godt til grisekæberne.

Find inspiration til flere slow cooked retter

Vælg online butik

Andre Slow Cooked produkter fra Tulip

Tulip Slow Cooked er mørt og saftigt langtidstilberedt kød, der skaber gode oplevelser ved grillen, i køkkenet og glæde ved middagsbordet hvad enten det står på terrassen eller i stuen.

Tulip Slow Cooked

- It's all about taste