
Spareribsmed salat af ris og rejer
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
SPARERIBS- 2 pakker Tulip Spareribs
- 1 grøn peberfrugt
- 1 løg
- 1 blegselleri
- 1 spsk. solsikkeolie
- 300 g basmati ris
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. sød sennep
- 150 g pillede rejer
- 2 spsk. dild
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Spareribs efter anvisningen på emballagen.
SALAT AF RIS OG REJER
- Kog risene efter anvisningen på emballagen.
- Skær løg, grøn peber og blegselleri i tern, og steg på en stegepande med solsikkeolie.
- Tilsæt de kogte ris efter ca. 3 minutter, og steg videre i yderligere 5 min. under omrøring.
- Fjern panden fra blusset, og vend med de øvrige ingredienser.
- Servér de saftige Spareribs med salaten af ris og rejer.
Tips
Hvis du har ris tilovers fra dagen forinden, kan du evt. bruge dem.

Spareribs
Møre og saftige amerikansk inspireret spareribs af langtidstilberedt gris - Tulip Slow Cooked
Spareribs er grillentusiastens yndling, men selve vejen til at få lækre, møre ribs kan være lang. Vil du gerne servere velsmagende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs. Så slipper du for at afpudse og langtidstilberede kødet. De er nemlig allerede afpudsede og langtidstilberedte – og så medfølger vores favorit marinade, der smager fremragende, men du kan naturligvis også bruge din egen!
Se produkt