Spareribsmed salat af ris og rejer

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribsmed salat af ris og rejer

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SPARERIBS
  • 2 pakker Tulip Spareribs
SALAT AF RIS OG REJER
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 blegselleri
  • 1 spsk. solsikkeolie
  • 300 g basmati ris
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. sød sennep
  • 150 g pillede rejer
  • 2 spsk. dild
Print opskrift

Fremgangsmåde

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.

SALAT AF RIS OG REJER: 
Kog risene efter anvisning på emballagen. Skær løg, grøn peber og blegselleri i tern, og steg på en stegepande med solsikkeolie.

Tilsæt de kogte ris efter ca. 3 minutter, og steg videre i yderligere 5 min. under omrøring. Fjern panden fra blusset, og vend med de øvrige ingredienser.

Servér de saftige Spareribs med salaten af ris og rejer.

Lignende opskrifter

Spareribs med coleslaw og ristede peanuts
Pulled Pork med pastasalat
Rustik salat med kål, grisekæber og croutons
Spareribs (2)

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering.
Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering.
Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!