
Spareribsmed salat af ris og rejer
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
SPARERIBS- 2 pakker Tulip Spareribs
- 1 grøn peberfrugt
- 1 løg
- 1 blegselleri
- 1 spsk. solsikkeolie
- 300 g basmati ris
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. sød sennep
- 150 g pillede rejer
- 2 spsk. dild
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.
SALAT AF RIS OG REJER:
Kog risene efter anvisning på emballagen. Skær løg, grøn peber og blegselleri i tern, og steg på en stegepande med solsikkeolie.
Tilsæt de kogte ris efter ca. 3 minutter, og steg videre i yderligere 5 min. under omrøring. Fjern panden fra blusset, og vend med de øvrige ingredienser.
Servér de saftige Spareribs med salaten af ris og rejer.