Spareribsmed salat af ris og rejer

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribsmed salat af ris og rejer

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SPARERIBS
  • 2 pakker Tulip Spareribs
SALAT AF RIS OG REJER
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 blegselleri
  • 1 spsk. solsikkeolie
  • 300 g basmati ris
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. sød sennep
  • 150 g pillede rejer
  • 2 spsk. dild
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.

SALAT AF RIS OG REJER: 
Kog risene efter anvisning på emballagen. Skær løg, grøn peber og blegselleri i tern, og steg på en stegepande med solsikkeolie.

Tilsæt de kogte ris efter ca. 3 minutter, og steg videre i yderligere 5 min. under omrøring. Fjern panden fra blusset, og vend med de øvrige ingredienser.

Servér de saftige Spareribs med salaten af ris og rejer.