
Spareribs med coleslaw og ristede peanuts
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Slow Cooked Spareribs
- 100 g grofthakket grønkål
- 100 g snittet rød spidskål
- 150 g edamame bønner
- 100 g gulerødder i strimler
- 100 g radiser i skiver eller kvarte
- 25 g ærteskud
- 1 dl groft hakket bredbladet persille
- 60 g peanuts, grofthakket
- 2 dl creme fraiche 18 %
- 1 spsk. æblecider eddike
- 2 tsk. flydende honning
- ½ tsk. tørret chili
- 2 tsk. tørret dild
- 1 tsk. seasalt
- ¼ tsk. kværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Pak Tulip Slow Cooked Spareribs ud af emballage, læg dem i en bradepande og pensl med marinade efter anvisning.
Steg/grill dem ved 180 °C i 25 min. Skær dem i ønskede stykker.
Bland alle ingredienser sammen til coleslaw salaten.
Vend salaten sammen med dressingen og smag til.
Drys med groft hakket persille og grofthakket peanuts.
Servér coleslaw med stykker af lækker spareribs til.
Se opskriften som video her
TLNGN12i55k