Møre og saftige spareribs i ovn eller på grill til sommerenLækre spareribs med tilbehør af coleslaw og ristede peanuts

(5 vurderinger) Min vurdering: 0

Møre og saftige spareribs i ovn eller på grill til sommerenLækre spareribs med tilbehør af coleslaw og ristede peanuts

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

COLESLAW
  • 100 g grofthakket grønkål
  • 100 g snittet rød spidskål
  • 150 g edamame bønner
  • 100 g gulerødder i strimler
  • 100 g radiser i skiver eller kvarte
  • 25 g ærteskud
TILBEHØR
  • 1 dl groft hakket bredbladet persille
  • 60 g peanuts, grofthakket
DRESSING
  • 2 dl creme fraiche 18 %
  • 1 spsk. æblecider eddike
  • 2 tsk. flydende honning
  • ½ tsk. tørret chili
  • 2 tsk. tørret dild
  • 1 tsk. seasalt
  • ¼ tsk. kværnet peber
Print opskrift

Denne opskrift på spareribs i ovnen eller på grillen er en sikker vinder på en lun sommeraften. Efter kun 30 minutter står du med en portion saftige, møre spareribs, som hele familien vil elske.

Vi har anrettet middagen med farverigt spareribs tilbehør: En coleslaw lavet på sprød grønkål og spidskål, edamamebønner, gulerødder og radiser. Retten toppes med letristede peanuts og frisk persille.

 


Sådan tilbereder du retten

Spareribs

  • Pak dine spareribs ud af emballagen, læg dem i en bradepande og pensl med marinade efter anvisning.
  • Steg/grill dem ved 180 °C i 25 min. Skær dem i ønskede stykker.

Dressing til coleslaw

  • Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

Coleslaw

  • Bland alle ingredienser sammen til coleslaw salaten.
  • Vend salaten sammen med dressingen og smag til.

Tilbehør

  • Rist de grovhakkede peanuts let på panden.
  • Hak bredbladet persille.

Anretning

  • Servér coleslaw med stykker af lækker spareribs til.
  • Velbekomme!

SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO


Tips

Hvad er spareribs?

Spareribs er rækker af ribben fra en gris. Den kendte spise stammer fra USA og kan oftest findes i supermarkedets køledisk, hvor de er kogt og marineret i barbeque-marinade. Klar til at smide i ovnen eller på grillen.

Se flere opskrifter til grillen

 

Spareribs tilbehør: Hvad spiser man til spareribs?

Spareribs er et alsidigt stykke kød, som du kan mikse med mange forskellige verdenskøkkener. Pomfritter eller andre slags kartofler er et populært – og et familievenligt tilbehør. Du kan også lave en asiatisk inspireret version med nudler og grønt.

Asiatisk inspirerede spareribs  

Spareribs

Spareribs

Møre og saftige amerikansk inspireret spareribs af langtidstilberedt gris - Tulip Slow Cooked

Spareribs er grillentusiastens yndling, men selve vejen til at få lækre, møre ribs kan være lang. Vil du gerne servere velsmagende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs. Så slipper du for at afpudse og langtidstilberede kødet. De er nemlig allerede afpudsede og langtidstilberedte – og så medfølger vores favorit marinade, der smager fremragende, men du kan naturligvis også bruge din egen!

Se produkt