
Spareribs med coleslaw og ristede peanuts
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Slow Cooked Spareribs
- 100 g grofthakket grønkål
- 100 g snittet rød spidskål
- 150 g edamame bønner
- 100 g gulerødder i strimler
- 100 g radiser i skiver eller kvarte
- 25 g ærteskud
- 1 dl groft hakket bredbladet persille
- 60 g peanuts, grofthakket
- 2 dl creme fraiche 18 %
- 1 spsk. æblecider eddike
- 2 tsk. flydende honning
- ½ tsk. tørret chili
- 2 tsk. tørret dild
- 1 tsk. seasalt
- ¼ tsk. kværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Pak Tulip Slow Cooked Spareribs ud af emballage, læg dem i en bradepande og pensl med marinade efter anvisning.
Steg/grill dem ved 180 °C i 25 min. Skær dem i ønskede stykker.
Bland alle ingredienser sammen til coleslaw salaten.
Vend salaten sammen med dressingen og smag til.
Drys med groft hakket persille og grofthakket peanuts.
Servér coleslaw med stykker af lækker spareribs til.
Se opskriften som video her

Spareribs
Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering.
Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering.
Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!