Spareribs med coleslaw og ristede peanuts

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs med coleslaw og ristede peanuts

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Slow Cooked Spareribs
FARVERIG COLESLAW
  • 100 g grofthakket grønkål
  • 100 g snittet rød spidskål
  • 150 g edamame bønner
  • 100 g gulerødder i strimler
  • 100 g radiser i skiver eller kvarte
  • 25 g ærteskud
TILBEHØR
  • 1 dl groft hakket bredbladet persille
  • 60 g peanuts, grofthakket
DRESSING
  • 2 dl creme fraiche 18 %
  • 1 spsk. æblecider eddike
  • 2 tsk. flydende honning
  • ½ tsk. tørret chili
  • 2 tsk. tørret dild
  • 1 tsk. seasalt
  • ¼ tsk. kværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Pak Tulip Slow Cooked Spareribs ud af emballage, læg dem i en bradepande og pensl med marinade efter anvisning.

Steg/grill dem ved 180 °C i 25 min. Skær dem i ønskede stykker.

Bland alle ingredienser sammen til coleslaw salaten.

Vend salaten sammen med dressingen og smag til.

Drys med groft hakket persille og grofthakket peanuts.

Servér coleslaw med stykker af lækker spareribs til.

Se opskriften som video her

TLNGN12i55k