Asien spareribs med spidskål og nudler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Asien spareribs med spidskål og nudler

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 tsk. karrypulver
  • 1 spsk. ingefær
  • 3 spsk. sojasauce
  • 250 g nudler
  • 0,5 spidskål
  • 0,5 bundt friske korianderblade
  • 0,5 frisk chilipeber
  • 0,5 lime
  • 0,5 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 0,5 dl risvineddike
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  1. Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.
  2. Hæld marinaden op i en skål og bland karry, revet ingefær og 1 spsk. sojasauce i.
  3. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
  4. Snit og skyl spidskål.
  5. Vend de kogte nudler med spidskål, hakket koriander, chili, limesaft og revet limeskal, hvidløg, olivenolie, risvinseddike og 2 spsk. sojasauce.
  6. Servér nudelsalaten sammen med de hotte ribs.