Asien spareribsmed spidskål og nudler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Asien spareribsmed spidskål og nudler

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 tsk. karrypulver
  • 1 spsk. ingefær
  • 3 spsk. sojasauce
  • 250 g nudler
  • 0,5 spidskål
  • 0,5 bundt friske korianderblade
  • 0,5 frisk chilipeber
  • 0,5 lime
  • 0,5 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 0,5 dl risvineddike
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.

Hæld marinaden op i en skål og bland karry, revet ingefær og 1 spsk. sojasauce i.

Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.

Snit og skyl spidskål.
Vend de kogte nudler med spidskål, hakket koriander, chili, limesaft og revet limeskal, hvidløg, olivenolie, risvinseddike og 2 spsk. sojasauce.

Servér nudelsalaten sammen med de hotte ribs.