
Asien spareribs med spidskål og nudler
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg Tulip Spareribs
- 2 tsk. karrypulver
- 1 spsk. ingefær
- 3 spsk. sojasauce
- 250 g nudler
- 0,5 spidskål
- 0,5 bundt friske korianderblade
- 0,5 frisk chilipeber
- 0,5 lime
- 0,5 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 0,5 dl risvineddike
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.
- Hæld marinaden op i en skål og bland karry, revet ingefær og 1 spsk. sojasauce i.
- Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
- Snit og skyl spidskål.
- Vend de kogte nudler med spidskål, hakket koriander, chili, limesaft og revet limeskal, hvidløg, olivenolie, risvinseddike og 2 spsk. sojasauce.
- Servér nudelsalaten sammen med de hotte ribs.