Spareribs aristamed macaroni

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs aristamed macaroni

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Spareribs arista
  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 spsk. bredbladet persille
  • 1 spsk. frisk rosmarin
  • 1 citron
  • ½ fed hvidløg
  • 400 g makaroni
  • 1 dåse syltede artiskokhjerter
  • 100 g sorte oliven uden sten
  • 100 g grønne oliven uden sten
  • ½ dl olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • ½ fed hvisløg
Print opskrift

Her finder du en lækker og nem opskrift på spareribs fra Tulip med en hjemmelavet arista marinade og dertil macaroni med oliven og syltede artiskokhjerter.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tilbered spareribs efter anvisningen på emballagen.
  2. Kog pasta efter anvisning på pakken.
  3. Hak bredbladet persille, ½ fed hvidløg, rosmarin og riv citronskal. Vend ingredienserne godt sammen og fordel over ribs, når du har fordelt den vedlagte marinade.
  4. Skær artiskokhjerter i kvarte og vend med grønne og sorte oliven, rosmarin, ½ fed presset hvidløg, olivenolie, salt og peber.
  5. Servér ”Spareribs Arista” med makaroni.

Spareribs

Spareribs

Møre og saftige amerikansk inspireret spareribs af langtidstilberedt gris - Tulip Slow Cooked

Spareribs er grillentusiastens yndling, men selve vejen til at få lækre, møre ribs kan være lang. Vil du gerne servere velsmagende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs. Så slipper du for at afpudse og langtidstilberede kødet. De er nemlig allerede afpudsede og langtidstilberedte – og så medfølger vores favorit marinade, der smager fremragende, men du kan naturligvis også bruge din egen!

Se produkt