Spareribsmed tortilla wraps og guacamole
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg Tulip Spareribs
- 2 avocadoer
- 2 spsk. creme fraiche
- 0,5 citron
- 1 spsk. salt
- 4 majskolber
- 20 cherrytomater
- ½ frisk chilipeber
- 1 romainesalat
- 6 Tortilla wraps
- 40 marinerede hvidløg
Sådan tilbereder du retten
Tilbered spareribs efter anvisning på emballagen.
GUACAMOLE
- Mos avocadoerne med en gaffel og vend det med cremefraiche, knust hvidløg, citronsaft, og salt.
WRAPS
- Kog majsene 3 min. i saltet vand. Sigt vandet fra og læg majsene på grillen i ca. 5 min.
- Læg majsene på et skærebræt og skær dem fra kolben i store flager.
- Halver cherrytomaterne, hak chilien og snit salaten i strimler.
- Varm wraps på grillen og smør guacamole på. Fordel det øvrige grønt herpå og rul dem sammen.
SERVERING
- Skær rullerne i passende størrelser og servér dem med de grillede spareribs.
Spareribs
Møre og saftige amerikansk inspireret spareribs af langtidstilberedt gris - Tulip Slow Cooked
Spareribs er grillentusiastens yndling, men selve vejen til at få lækre, møre ribs kan være lang. Vil du gerne servere velsmagende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs. Så slipper du for at afpudse og langtidstilberede kødet. De er nemlig allerede afpudsede og langtidstilberedte – og så medfølger vores favorit marinade, der smager fremragende, men du kan naturligvis også bruge din egen!
Se produkt