
Møre grisekæber på grill med farverigt grønt
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
GRILLEDE GRØNTSAGER- 200 g hele asparges
- 200 g rød spidskål i både
- 6 forårsløg
- 1 gul peberfrugt i mundrette stykker
- 1 rødløg i både
- 2 spsk. olivenolie
- Salt & kværnet peber
- 200 g fine små ærter, optøet
- 2 spsk. limesaft
- 15 g mynteblade
- 1 tsk. salt
- 1,5 tsk. friskkværnet peber
- 2 spsk. creme fraiche
- 1 pakke Grisekæber fra Tulip
Sådan tilbereder du retten
Grisekæber
- Grill grisekæber i en foliebakke med væden fra posen på indirekte varme i ca. 25-30 min.
- Dæk foliebakken til og hold lun.
Ærtedip
- Kom optøede ærter, limesaft, friske mynteblade, salt, peber og creme fraiche i en skål.
- Blend med stavblender til grov konsistens. Smag til med ekstra lime.
Grillede grøntsager
- Klargør grøntsagerne.
- Gør klar til direkte grillning af grøntsager.
- Pensl alle grøntsager med et tyndt lag olivenolie, og grill dem i ca. 2-4 min. afhængig af temperaturen.
- Krydr med salt og kværnet peber og servér på et bræt med grillede grøntsager, ærtedip og grisekæber.
- Velbekomme!
Tips
Hvad er grisekæber og hvor sidder grisekæber på grisen?
Grisekæber eller grisekæber er en muskel, som sidder på grisens kinder. Det er et hårdt stykke kød, men det bliver til gengæld mørt og saftigt, når du tilbereder det. Og det bedste ved det hele er, at det næsten er umuligt at kikse med tilberedningen.
Opskrift på salat med grisekæber
Varm dine grisekæber i ovnen
Vi har tilberedt grisekæberne på grill, men du kan også nemt varme dem i ovnen. Du skal blot lægge Tulip Pork Cheeks i et ovnfast fad og give dem 200 grader ved varmluft i 25-30 minutter.
Få mere inspiration til slow cooked retter
Prøv forskelligt tilbehør til grisekæberne
Du kan sagtens skifte ærtedippen ud med andre slags dip. Har du en god – måske endda hjemmelavet – pesto eller tapenade stående i køleskabet, går begge dele også godt som dyppelse til de grillede grisekæber.

Tulip Grisekæber
Langtidstilberedte grisekæber klar til ovn eller grill - Tulip Grisekæber – Et slow cooked produkt
Grisekæber er en blevet en populære spise, der flittigt serveres af kokke landet over – og med god grund. Det magre kød er en velsmagende og mør mundfuld, der smelter, når det rammer tungen. Laver du grisekæber fra bunden, kan det være en tidskrævende proces. Derfor er Tulips Grisekæber perfekte til dig, der gerne vil hoppe over det lange forarbejde og nyde det møre kød allerede efter 25-30 minutter i ovn eller på grill.
Se produkt